Ook staal lassen is een specialiteit van Rijnstaal

Wilt u staal lassen uitbesteden aan een betrouwbare partij? Rijnstaal is een middelgroot staal constructiebedrijf met 20 werknemers gelegen in Alphen aan de Rijn.

Het lassen van staal is een vak apart. Rijnstaal is een staalconstructiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van staalconstructies voor Utiliteits- en Civiele bouwsector. Staal lassen hoort hier natuurlijk ook bij.

Door het gebruik van de verschillende metalen en het leveren van een divers aantal stalen producten (staalconstructies, klein los staalwerk, samengestelde liggers etc.) hebben wij een brede kennis en ervaring op het gebied van staal lassen.

Kwaliteit en staal lassen
Rijnstaal hanteert hoge eisen van zijn producten en medewerkers waarin veiligheid en kwaliteit veel aandacht krijgen. Wij zijn een betrouwbare partner  voor al onze klanten.

Wilt u meer informatie over staal lassen?
Heeft u nog vragen over staal lassen neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31(0)172 – 43 20 21 of m.bink@rijnstaal.nl. Onze specialisten staan u graag te wordt en zijn een betrouwbare partner op het gebied van het lassen van staal.

Reacties zijn gesloten.