Rijnstaal is uw staalconstructiebedrijf voor stalen constructies

Bent u op zoek naar een betrouwbaar staalconstructiebedrijf voor het leveren van stalen constructies? Rijnstaal is een staalconstructiebedrijf gevestigd in Alpen aan de Rijn. Met 20 medewerkers en een capaciteit van 3500 ton staal per jaar zijn wij een van de middelgrote staalconstructie bedrijven van Nederland.

Wij verzorgen alles van a tot z en naast het leveren van stalen constructies leveren wij ook verschillende soorten stalen profielen, los en klein staalwerk, samengestelde liggers zoals THQ, SFB, IFB, Raatliggers, etc.

Als een van de staalconstructie bedrijven zijn wij ook gecertificeerd met het VCA certificaat. Dit betekent dat wij aan de wettelijke eisen voldoen op het gebied van veiligheid gezondheid en milieu.

Naast het verzorgen van stalen constructies hebben wij als toevoeging ten opzichte van andere staalconstructie bedrijven een eigen tekenkamer, de mogelijkheden voor detailengineering en verzorgen wij de volledige uitvoering en montage bij u.

Meer weten over stalen constructies?
Heeft u nog vragen over wat Rijnstaal voor u kan betekenen op het gebied van stalen constructies neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31(0)172 – 43 20 21 of m.bink@rijnstaal.nl.

Reacties zijn gesloten.