Bestel een nieuwe stalen plaat bij Rijnstaal

Een stalen plaat wordt vaak gebruikt voor de bouw van staalconstructies. Plaatstaal is verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten maten en bewerkingen.

Rijnstaal is een middelgroot allround staalconstructiebedrijf dat alles op het gebied van staal ontwikkeld. Een stalen plaat, complete staalconstructies, stalen liggers alles kan geleverd worden.

Naast de mogelijkheden met een stalen plaat heeft Rijnstaal ook een eigen tekenkamer en straal- en conserveringsfaciliteiten. Het stralen van staal tegen invloeden van het weer is dus ook geen probleem!

Naast dat Rijnstaal alles op het gebied van staal kan verzorgen staat kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Met een VCA certificering laat Rijnstaal zien dat wij aan de wettelijke eisen voldoen op het gebied van arbo veiligheid en milieu. Een veilig gevoel voor u als klant!

Een stalen plaat of andere staal producten zijn vaak maatwerk. Neem persoonlijk contact met ons op, en op basis van uw behoefte voorzien wij u van het beste advies en beantwoorden wij al uw vragen.

Meer informatie over stalen plaat mogelijkheden?
Wilt u meer weten over de stalen plaat mogelijkheden of over het stralen van staal neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31(0)172 – 43 20 21 of m.bink@rijnstaal.nl.

Reacties zijn gesloten.